Tuesday, May 27, 2008

Jag finns

Det har varit väldigt tyst på bloggen under den senaste veckan på grund av fint väder och tusen andra dåliga ursäkter.

Förra veckan var det årsmöte i APG och en föreläsning av Christer Fernström. Christer hade väldigt mycket bra saker att säga, och hans slides kan ni ladda ned här. Han drev tesen om att alla människor ljuger om allt de gör, alltså är klassiska kvantundersökningar ofta vatten värda. En sanning jag själv försöka leva efter. Årsmötet efter var en snabb men glad tillställning, och Nina Åkestam valdes till ny ordförande. Grattis Nina.

Vi i definitionskommittén fick däremot en känga för vår icke-leverans av en definition av vad en planner egentligen gör. Som utlovat kommer den nu istället. Den finns även om ett litet tag på APG-bloggen.

(Liten trumvirvel.)

TANKEN BAKOM IDÈN

Plannern söker insikter, tar fram strategi och inspirerar den kreativa
processen så att kommunikationen gör sitt jobb.

Vad tycker ni, kära läsare?

Ytterligare en nyhet är att jag gör min sista månad på Saatchi & Saatchi. Efter två och ett halvt år med fantastiska Saatchimänniskor, framvagnar och briljanta strategier har det blivit dags. Mer om det senare.

Förutom allt detta, är min sommar numera helt uppbokad eftersom jag har blivit med båt. En smäcker skönhet som går under namnet Havskatten. Och som kommer att föräras många kärleksfulla mecktimmar i sommar. Premiärtur ikväll.

Godkväll.


Andra bloggar om , , , ,

1 comment:

  1. Spännande att både bli med båt och hitta på något nytt på jobbfronten.

    Lycka till med båda två!

    ReplyDelete

Om mig

My photo
Jag arbetar som planner i Stockholm, äter för mycket och siktar fortfarande på att besöka min hundrade skidort. Förra vintern gick åt till annat.