Sunday, August 31, 2008

Dumförklarad av Telenor

I torsdags bytte vi telefonoperatör på jobbet. Från gamla hederliga 3 till den norska med den suspekta sexleksakslogotypen.

Bytet gick som en dans, ända till jag fick dagens första mobilsvar. När jag ringde upp för att snabbt kolla av det, nåddes jag av 6 minuters lobotomerad kvinnoröst som förklarade exakt hur ett mobilsvar fungerar.

Visste ni till exempel att människor kan lämna meddelanden till mig när jag inte svarar eller mobilen är avstängd? Och att jag kan ringa upp och lyssna av dem när jag vill? Dessutom kryddat med ytterligare 5 detaljerade minuter om varje upptänklig funktion som finns på Telenors mobilsvar.

Kort information till Telenor: 99% av era kunder är inte nya mobiltelefonanvändare. Ett flertal har dessutom använt ett mobilsvar förut. Det är inte bra att göra alla era nya kunder förbannade första gången de ska lyssna av ett meddelande.

Det var bara det.

Andra bloggar om , ,

2 comments:

  1. Extra intressant med tanke på att de ska bli företagarnas självklara val igen.
    Tack för senast förresten.

    ReplyDelete
  2. Jaha, är det det de ska bli? Framgår inte tydligt.

    Och detsamma!

    ReplyDelete

Om mig

My photo
Jag arbetar som planner i Stockholm, äter för mycket och siktar fortfarande på att besöka min hundrade skidort. Förra vintern gick åt till annat.