Tuesday, June 10, 2008

Den stora bloggdöden

Nina har drabbats av den, Ulrika har skrivit om den, Niclas har knappt skrivit något alls på ett tag. Bloggdöden. Själv har jag suttit fullständigt begravd i pitcharbete den senaste tiden. Och tiden däremellan har spenderats i solen.

Idag hittade jag den här gamla reklamfilmen från en tid när reklam i TV fortfarande var ett uns exotiskt. Jag var 13 år gammal och minns det som igår.Det är med en liten, liten tår i ögat jag ser tillbaka på den tiden. Levi's kunde släppa skivor med reklamfilmsmusik och alla i 8C på Edsbergsskolan kunde nynna på låtarna. Vad hände med det härliga gamla varumärket? Levi's, kom tillbaka och bjud på lite 90-talsnostalgi!

För övrigt har jag sett kvävande mycket produktfördelsreklam de senaste dagarna. Dubbelt så bra, 100% solrosolja och ny doft. Vem fan bryr sig? Fattar ni inte att människor skiter fullständigt om er produkt är en mikrometer bättre än er konkurrent? Kom tillbaka när ni har något intressant att säga. Mer om det en annan gång.

Nu gjorde Spanien precis 1-0, och jag ska ladda med mer pitcharbete inför Sveriges svajiga fotbollsexperiment ikväll. Daniel Andersson? Vaba?

1 comment:

  1. Ryktet om min död är överdrivet. Jag är bara lite förkyld ;)

    ReplyDelete

Om mig

My photo
Jag arbetar som planner i Stockholm, äter för mycket och siktar fortfarande på att besöka min hundrade skidort. Förra vintern gick åt till annat.