Monday, April 27, 2009

Nu har jag gjort det. Sagt upp mig.

Jag har sagt upp mig från reklambranschen. En bransch som har gett mig sjukt mycket glädje, ångest och lärt mig allt jag vet om kommunikation. Det ska bli lite sorgligt att lämna er. Ni är ibland ankdammiga och skitsnackiga, men alltid sugna på att debattera vad som egentligen är bra kommunikation.

Att vara planner är det mest lärorika jag har gjort. Jag vet numera hur tandläkare tänker kring att spela golf på fredagar. Jag vet varför svenska elbolag säljer el med 99% marginal. Jag vet varför människor med urinvägsinfektion pimplar tranbärsjuice. Och utifrån allt värdelöst vetande har jag lärt mig att krama ur insikter. Bygga strategier. Och skapa idéer. Galna idéer, fantastiska idéer och en del medelmåttiga också.

Så tack till alla kunder och före detta dito: Alpingaraget, Citibank, Gainomax, If, Jokk, Landstinget, Läkare utan Gränser, Scan, Sony Ericsson. Svenska Dagbladet, STF, VISA, 3, Carlsberg, Praktikertjänst, Swedbank och P&G. Vi kommer mötas igen.

Och tack Saatchi, ni har varit fantastiska ända sedan ni tog emot mig som nervös praktikant 2004. Ni kommer fortsätta komma på de där idéerna som får andra att undra om allt verkligen står rätt till härborta på drottninggatan.

Så vart ska jag nu? De som har följt den här bloggen vet att jag lever och andas skidåkning. Och älskar att resa. Så jag hoppar på ett hotellprojekt som heter Ski Lodge Engelberg. Och tar mig ödmjukt an uppgiften att skapa världens bästa skidhotell.

Hotellet har funnits i 2 år, så nästa säsong blir den tredje. Så den här bloggen kommer att förändra riktning lite grann. Den kommer fortfarande handla om kommunikation, och reklam. Men från och med nu kommer den handla om att lära sig bygga/bygga varumärke i reseindustrin också.

Så från och med juni finns jag på eric@skilodgeengelberg.com och 0709105731. Vi ses här, på Ski Lodge eller högst upp på ett berg. Jag kommer befinna mig halva tiden i Stockholm och halva tiden på resande fot.

Vi ses!

skilodgeengelberg.com

4 comments:

 1. At this time I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast coming yet again
  to read other news.

  Here is my homepage ernährungsplan zum abnehmen
  Also see my website: steinzeit-diät rezepte

  ReplyDelete
 2. Hello it's me, I am also visiting this web site regularly, this web page is really nice and the viewers are really sharing nice thoughts.

  Also visit my weblog :: low carb breakfast

  ReplyDelete
 3. This article is actually a nice one it helps new the web visitors, who are wishing for blogging.


  Also visit my blog - paleo ernährung

  ReplyDelete

Om mig

My photo
Jag arbetar som planner i Stockholm, äter för mycket och siktar fortfarande på att besöka min hundrade skidort. Förra vintern gick åt till annat.